info@usselo.com

Bedrijfbezoek ONU lid Roy Middelbos

18-09-2017

Maandag 18 september gaan wij op bezoek bij Roy Middelbos. Roy, die de weg waarschijnlijk beter kent in China dan in Nederland, zal ons een inkijkje geven in zijn bedrijf Techmar BV, gevestigd te Hengelo aan de Chopinstraat 10-11. 

Een tipje van de sluier: Roy Middelbos en Gert Nijland zijn elk voor de helft eigenaar van Techmar, opgericht in 2003, en is één van de meest toonaangevende leveranciers van buitenverlichting met een uitgebreid klantenbestand, in zowel binnen- als buitenland. De kracht van Techmar B.V. is het leveren van een totaalconcept 12 volt tuinverlichting. De ontwikkeling en het ontwerp van onze producten wordt geheel in eigen beheer uitgevoerd, waarbij rekening wordt gehouden met de nieuwste trends en een hoge kwaliteitsstandaard.

Wij zijn bij Techmar welkom vanaf 19.00 uur en om 19.30 uur zal Roy Middelbos ons inweiden in de scala van activiteiten die zijn bedrijf ontplooit met aansluitend een korte rondleiding.

Om de onderlinge contacten te verstevigen en te bestendigen gaan wij niet ver van huis en haard nog borrelen bij Hanninkshof en zijn daar welkom vanaf 21.00 uur.

Programma

De agenda ziet er aldus uit:

Maandag 18 september 2017

Graag aan- of afmelden voor 12 september aanstaande.

Graag tot ziens.

Bestuur ONU 

Terug

Je wilt zich aanmelden voor deze activiteit?

Log dan eerst in om de aanmelding door te geven. Nog geen aanmeldgegevens? Klik hier om je aan te meldenTop