info@usselo.com

Bijeenkomst wild

30-11-2018

Op 30 November 2018 nodigt ONU u uit voor een speciale Wilde avond. We zullen culinair verwend worden door Jojan, Sabine en hun team. Tevens hebben we Ferd Dankers bereid gevonden om ons van de nodige informatie te voorzien bij de diverse wild gerechten.

Ferd Dankers is oud dierenarts in Hengelo (O), en bekend om zijn bijzondere operaties, en is nu ook nog actief in de dierenkliniek van zijn opvolger. Is ook gepassioneerd jager en verstaat de kunst van het koken met wild. Ferd zal samen met Jojan ons tussen de gerechten door wegwijs maken over de gerechten die ons worden voorgezet.

Jojan heeft, zoals alom bekend moge zijn  ruime ervaring met het bereiden van wild. De vele gasten weten Hanninkshof om die reden dan ook te vinden. Wild vraagt qua bereiding misschien iets meer aandacht, maar is een natuurproduct pur sang. Met andere woorden heerlijk genieten op deze avond.

Ook aan de vegetariërs is gedacht en worden mede van harte uitgenodigd. Wel graag even apart vermelden bij de aanmelding, zodat Jojan en zijn team ook op dat gebied hun hoogstandjes kunnen laten zien.  

Programma

18.30 uur Ontvangst met een borrel
19.00 uur Start van het diner
22.00 uur Verwacht einde van de activiteit

Bijzonderheden

Voor deze avond is uw partner van harte mee uitgenodigd.

Er zijn voor u geen kosten verbonden aan deze activiteit.

U kunt zich aanmelden voor deze avond tot maandag 26 november 2018

Terug

Je wilt zich aanmelden voor deze activiteit?

Log dan eerst in om de aanmelding door te geven. Nog geen aanmeldgegevens? Klik hier om je aan te meldenTop