info@usselo.com

bedrijfsbezoek maandag 15 april 2019

15-04-2019

Het bestuur heeft de directie van Machinefabriek Delwi/Groenink bereid gevonden ons een rondleiding te geven in haar sterk gegroeid bedrijf, waarbij automatisering, oog voor de werknemers, innovatie en voortdurende verbetering van (logistieke) processen strijden om voorrang. En niet onvermeld mogen blijven de inspanningen op milieugebied.

Het is voor de ondernemers uit Usselo een unieke kans om alle productieprocessen van een modern metaalbedrijf, in al haar facetten, te volgen. Er wordt dagelijks tot 24.00 uur volop gewerkt!

Machinefabriek Delwi/Groenink is al vele jaren de partner voor opdrachtgevers die hoge eisen stellen aan kwaliteit en leverbetrouwbaarheid.  En dat is logisch want kwaliteit en leverbetrouwbaarheid zijn immers belangrijke elementen. De huidige tijd vraagt om een actieve en dynamische houding van toeleveranciers. Co-makership als uitgangspunt met kwaliteit en betrouwbaarheid als fundament.

Machinefabriek Delwi/Groenink neemt daarom nog die extra stap en denkt mee. Over de toepassing van het product, over de mogelijkheden om slimmer en intelligenter te ontwerpen, over de kansen om te besparen op materiaal en uren. Dat kan alleen door de samenwerking en synergie tussen gemotiveerde medewerkers en moderne machines en systemen.

Machinefabriek Delwi /Groenink beschikt over een grote ervaring met de toelevering van componenten, onderdelen en speciale projecten. Daarnaast behoren machine -en apparatenbouw en het bouwen van complete installaties tot het vakgebied.

Expertise en ervaring op het gebied van lassen, verspanen en frezen worden gecombineerd met een geavanceerd machinepark. Hiermee kunnen de meest uiteenlopende werkzaamheden worden uitgevoerd. De mens blijft daarbinnen voortdurend een centrale rol spelen. Daarom worden de gemotiveerde medewerkers voortdurend geschoold, zodat kennis en deskundigheid op verschillende terreinen altijd actueel is en blijft.

Terug

Je wilt zich aanmelden voor deze activiteit?

Log dan eerst in om de aanmelding door te geven. Nog geen aanmeldgegevens? Klik hier om je aan te meldenTop